Pelkkä rahka on makuuni liian hapanta. Olen löytänyt
maitohyllyltä tuotteen, jonka ravintoarvot ovat hyvin lähellä rahkaa, mutta maku
juuri tarvittavan verran pyöreämpi. Ehrmannin pehmeä rahkajogurtti on
täydellistä. Pystyn syömään sitä helposti suoraan purkista sellaisenaan
välipalaksi.
Tänään tuunasin rahkajogurtin pohjalle hellepäivän viileän
lounaan.
Rahkajogurtti purkillinen (250g)
Banaani
2 nektariinia
Vesimelonia
Cashewpähkinöitä.
Oli hyvää ja vatsa tuli ihan tikaten täyteen. Tässä
lautasellisessahan on kaikkea mitä ihminen tarvitsee: proteiinia, kuitua,
pehmeää rasvaa ja hiilihydraatteja. Laskin Sulamon avulla, että annos sisälsi
430 kcal, 25g proteiinia, 49 g hiilihydraatteja, 12g rasvaa, josta 7 g pehmeää
rasvaa, 6g kuitua.
Tosikoille tiedoksi, että otsikko on kielivitsi. Olen alun
perin Savosta kotoisin ja siellä d-kirjan on pannassa J
Ehrmannin rahka on minusta parasta rahkaa, pitää testata siis tuo rahkajogurttikin.
VastaaPoistaKannattaa testata. En muista minkä merkkistä paljasta rakaa olen koittanut syödä. Muistan vaan, että oli pahaa paljaltaan. Enkäpä täytyisi kokeilla tuota Ehrmannin rahkaa sellaisenaan.
PoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Poista