keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Etelän hetelmät rahkassa


Pelkkä rahka on makuuni liian hapanta. Olen löytänyt maitohyllyltä tuotteen, jonka ravintoarvot ovat hyvin lähellä rahkaa, mutta maku juuri tarvittavan verran pyöreämpi. Ehrmannin pehmeä rahkajogurtti on täydellistä. Pystyn syömään sitä helposti suoraan purkista sellaisenaan välipalaksi.
Tänään tuunasin rahkajogurtin pohjalle hellepäivän viileän lounaan.

Rahkajogurtti purkillinen (250g)
Banaani
2 nektariinia
Vesimelonia
Cashewpähkinöitä.

Oli hyvää ja vatsa tuli ihan tikaten täyteen. Tässä lautasellisessahan on kaikkea mitä ihminen tarvitsee: proteiinia, kuitua, pehmeää rasvaa ja hiilihydraatteja. Laskin Sulamon avulla, että annos sisälsi 430 kcal, 25g proteiinia, 49 g hiilihydraatteja, 12g rasvaa, josta 7 g pehmeää rasvaa, 6g kuitua.




Tosikoille tiedoksi, että otsikko on kielivitsi. Olen alun perin Savosta kotoisin ja siellä d-kirjan on pannassa J

3 kommenttia:

  1. Ehrmannin rahka on minusta parasta rahkaa, pitää testata siis tuo rahkajogurttikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata. En muista minkä merkkistä paljasta rakaa olen koittanut syödä. Muistan vaan, että oli pahaa paljaltaan. Enkäpä täytyisi kokeilla tuota Ehrmannin rahkaa sellaisenaan.

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista